Gamifikační systémy a jejich integrace v organizaci - Rýdl, Vojtěch; Šebesta, Michal; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tématem této práce jsou gamifikační systémy a jejich implementace v organizacích. V první kapitole je popsána teoretická část gamifikace. Druhá kapitola se zabývá možnostmi využití herních prvků v pracovním prostředí a přístupy k návrhu gamifikačního systému. Ve třetí kapitole nalezneme porovnání gamifikačních platforem. Poslední část práce obsahuje návrh vlastního gamifikačního systému pro webovou aplikaci.
Vedoucí práce: Michal Šebesta
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses