Zvláštní ekonomické zóny a jejich význam pro zahraniční obchod Číny se zaměřením na Průmyslový park v Suzhou - Malá, Kateřina (2015)
Hlavním cílem bakalářské práce je na příkladu Průmyslového parku v Suzhou zanalyzovat dopady zvláštních ekonomických zón Číny na ekonomiku a zahraniční obchod Číny, zhodnotit podnikatelské prostředí Průmyslového parku v Suzhou a na základě těchto analýz poskytnout doporučení zahraničním firmám, které zvažují investice v Číně. Při analyzování dopadů zvláštních ekonomických zón na čínskou ekonomiku a zahraniční obchod Číny se budu soustředit zejména na podíl zvláštních ekonomických zón na HDP, exportech a PZI Číny.