Zvláštní ekonomické zóny a jejich význam pro zahraniční obchod Číny se zaměřením na Průmyslový park v Suzhou - Malá, Kateřina; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Hlavním cílem bakalářské práce je na příkladu Průmyslového parku v Suzhou zanalyzovat dopady zvláštních ekonomických zón Číny na ekonomiku a zahraniční obchod Číny, zhodnotit podnikatelské prostředí Průmyslového parku v Suzhou a na základě těchto analýz poskytnout doporučení zahraničním firmám, které zvažují investice v Číně. Při analyzování dopadů zvláštních ekonomických zón na čínskou ekonomiku a zahraniční obchod Číny se budu soustředit zejména na podíl zvláštních ekonomických zón na HDP, exportech a PZI Číny.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses