Analýza trhů s luxusním zbožím. Případová studie : superjachtový průmysl. - Březinová, Anna (2016)
Bakalářská práce "Analýza trhů s luxusním zbožím. Případová studie: Superjachtový průmysl" se zabývá luxusním zbožím jako specifickým odvětvím světové ekonomiky. Popisuje trendy v odvětví a nastiňuje možný budoucí vývoj. Práce se zaměřuje zejména na superjachtový průmysl, který je sice marginálním trhem, ovšem jeho globální význam není zanedbatelný. Práce popisuje, jací jsou v odvětví aktéři, analyzuje trendy a hodnotí jeho celkový přínos světové ekonomice.