Činnost Českých center v oblasti cestovního ruchu na příkladu Českého centra Mnichov - Kerlínová, Beáta (2016)
Tato práce se zabývá činností Českých center v oblasti cestovního ruchu, a to na příkladu Českého centra Mnichov. Cílem práce je analýza činnosti v cestovním ruchu Českého centra Mnichov. Pro toto České centrum bude vytvořena strategie rozvoje cestovního ruchu a následně bude vyhodnocena její aplikace v praxi.