Činnost Českých center v oblasti cestovního ruchu na příkladu Českého centra Mnichov - Kerlínová, Beáta; Voříšková, Barbora; Herget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce se zabývá činností Českých center v oblasti cestovního ruchu, a to na příkladu Českého centra Mnichov. Cílem práce je analýza činnosti v cestovním ruchu Českého centra Mnichov. Pro toto České centrum bude vytvořena strategie rozvoje cestovního ruchu a následně bude vyhodnocena její aplikace v praxi.
Vedoucí práce: Barbora Voříšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses