Podnikatelský plán nového turistického produktu v Jindřichově Hradci - Fiši, Jakub; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976- (2016)
Cílem této diplomové práce je vytvořit reálný podnikatelský plán pro nový turistický produkt, který bude možné realizovat v průběhu roku 2016. Tímto novým produktem je kombinace zájezdu, poznávání místní gastronomie a výroben tradičních pochutin a kulinářských lekcí. Z důvodu zaměření na cestovní ruch je tedy první kapitola teoretické části zaměřená na pojmy související s cestovním ruchem, novými trendy, zážitkovým cestovním ruchem a marketingem v cestovním ruchu. Druhá část teorie je pak věnována již popisu podnikatelského plánu. Z důvodu konkrétních požadavků na podobu podnikatelského plánu od zadavatele a realizátora nového podnikatelského záměru, kterým je O.C. Business Group s.r.o., je podnikatelský plán sepsaný v praktické části této diplomové práce přizpůsoben těmto požadavkům. Podnikatelský plán přitom ukázal na skutečnost, že nový turistický produkt skýtá značný potenciál.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Martin Luštický
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikatelské projekty; cestovní ruch; zážitková turistika; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; tourism; experience tourism; master's theses