Akulturace imigrantů v ČR - Churaňová, Martina; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá procesem akulturace imigrantů v ČR. Cílem diplomové práce je analyzovat akulturační proces a jeho jednotlivá stádia u cizinců různých národností a určit opakující se vzorec jejich chování během začleňování do nové společnosti, včetně faktorů, které na akulturační proces mohou mít vliv. Výstupem diplomové práce je konkrétní doporučení pro úřady migrační politiky v ČR a určení akulturační strategie, která je pro imigranty typická.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses