Výuka vývoje webové aplikace ve frameworku Spring - Viterna, David (2017)
Práce se zabývá analýzou běžně dostupných materiálů pro výuku vývoje na frameworku Spring. Identifikuje slabé stránky současných materiálů a využije je pro navržení vlastní-ho způsobu psaní výukových textů. Jednotlivé etapy vývoje jsou demonstrovány na ukáz-kové aplikaci, která je na začátku navržena s ohledem na reálné požadavky pro webovou aplikaci a propojení různých technologií. Během inkrementálního vývoje aplikace jsou popsány způsoby implementace společně s řešením problémů, které se vyskytly.