Výuka vývoje webové aplikace ve frameworku Spring - Viterna, David; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Šlajchrt, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Práce se zabývá analýzou běžně dostupných materiálů pro výuku vývoje na frameworku Spring. Identifikuje slabé stránky současných materiálů a využije je pro navržení vlastní-ho způsobu psaní výukových textů. Jednotlivé etapy vývoje jsou demonstrovány na ukáz-kové aplikaci, která je na začátku navržena s ohledem na reálné požadavky pro webovou aplikaci a propojení různých technologií. Během inkrementálního vývoje aplikace jsou popsány způsoby implementace společně s řešením problémů, které se vyskytly.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses