Pokročilé možnosti automatizovaného testování nástrojem Selenium Webdriver - Špalek, Ondřej; Buchalcevová, Alena, 1958-; Mičko, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato diplomová práce se zaměřuje na představení pokročilých možností práce s testovacím nástrojem Selenium WebDriver. V úvodu práce je popsáno testování softwaru a nástroj Selenium. V druhé části práce jsou popsány pokročilé funkce Selenium RemoveWebDriver a Selenium Grid. Další část obsahuje přehled dostupných nástrojů a aplikací, které rozšiřují Selenium WebDriver. Jedná se o aplikační rámce využívající WebDriver API, softwarové kontejnery, nástroje pro automatizaci, nástroje pro průběžnou integraci a služby umožňující spouštět testy vzdáleně na hostovaném prostředí. V závěru práce je umístěna případová studie, která popisuje zavádění automatizovaného testování ve firmě BellaDati. Součástí práce je také příloha obsahující uživatelskou příručku k aplikačnímu rámci Geb, jenž byl použit v rámci případové studie.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses