Marketingová a komunikační strategie hokejového klubu HC Kometa Brno - Lysák, Jiří; Postler, Milan, 1960-; Kubálková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem práce je provést analýzu marketingové a komunikační strategie hokejového klubu HC Kometa Brno, zhodnotit stávající aktivity klubu a navrhnout možné vylepšení v jeho činnosti. V první kapitole se autor zabývá marketingem, marketingovou a komunikační strategií, základními specifiky marketingu služeb a marketingu ve sportu. Druhá kapitola obsahuje základní údaje o hokejovém klubu HC Kometa Brno, SWOT analýzu, rozbor jednotlivých prvků marketingového mixu a analýzu současné marketingové a komunikační strategie klubu. Autor provedl marketingový výzkum zaměřený na vnímání marketingových aktivit klubu s důrazem na on-line komunikaci a sociální sítě, jeho výsledky jsou vedeny ve třetí kapitole. V jejím závěru se pak nachází na základě všech získaných informací vypracované návrhy na zlepšení marketingové a komunikační strategie klubu.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses