Fúze z pohledu daňového práva - Korcová, Tereza; Marková, Hana, 1950-; Vybíral, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato diplomová práce se zabývá daňovými aspekty fúzí. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola se věnuje obecné charakteristice fúzí. Jsou zmíněny důvody pro uskutečnění fúzí, členění a průběh fúzí. Další kapitola se věnuje české a zahraniční legislativě. Poslední kapitola obsahuje podrobnou analýzu daňových aspektů fúzí, především z pohledu daní z příjmů.
Vedoucí práce: Hana Marková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses