Perspektivy rozvoje cestovního ruchu v Českém ráji - Klárová, Karolína; Heřmanová, Eva, 1959-; Brůžková, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce se zabývá cestovním ruchem v Českém ráji a perspektivami jeho rozvoje. V teoretické části popisuje turistické atraktivity a turistickou infrastrukturu regionu. Dále je analyzován časový vývoj návštěvnosti památek a přenocování v hromadných ubytovacích zařízeních. V praktické části je vyhodnocen vlastní průzkum veřejného mínění, vypracována SWOT analýza a nakonec vytvořen návrh produktu propagace Českého ráje - turistická slevová karta.
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses