Vstup podnikatele na zahraniční trh - Hušková, Veronika (2016)
Tématem bakalářské práce je vstup podnikatele na zahraniční trh, konkrétně na území České republiky a Francie. Cílem práce je zanalyzovat právní podmínky a možnosti vstupu podnikatele jako zahraniční osoby na český a francouzský trh. První kapitola stručně popisuje vývoj vzájemného obchodu mezi Českou republikou a Francií. Druhá kapitola je věnována charakteristice systémů a právním podmínkám podnikání v daných státech. Nejdůležitější kapitolou je třetí kapitola, ve které jsou popsány jednotlivé formy podnikání zahraničních osob v České republice a ve Francii.