Vstup podnikatele na zahraniční trh - Hušková, Veronika; Švarc, Zbyněk, 1950-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tématem bakalářské práce je vstup podnikatele na zahraniční trh, konkrétně na území České republiky a Francie. Cílem práce je zanalyzovat právní podmínky a možnosti vstupu podnikatele jako zahraniční osoby na český a francouzský trh. První kapitola stručně popisuje vývoj vzájemného obchodu mezi Českou republikou a Francií. Druhá kapitola je věnována charakteristice systémů a právním podmínkám podnikání v daných státech. Nejdůležitější kapitolou je třetí kapitola, ve které jsou popsány jednotlivé formy podnikání zahraničních osob v České republice a ve Francii.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses