Dopady přechodu k demokratickému režimu na konflikty v Nigérii a na vztahy s nejbližšími sousedy - Fialová, Lenka; Havlová, Radka, 1975-; Kochan, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Práce je zaměřena na zkoumání důsledků politické transformace na vnitřně-bezpečnostní a ekonomickou situaci v Nigérii. Cílem je důsledné zpracování přechodu k demokratickému režimu na přelomu tisíciletí a jeho následný vliv na konflikty v Nigérii. Jak se k těmto konfliktům nově nastolená vláda postavila a jak se s nimi zvládla (či nezvládla) vypořádat a jak to ovlivnilo ekonomickou situaci celého státu a vztahy s nejbližšími sousedy.
Vedoucí práce: Radka Havlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses