Implementace ECM řešení v úlohách podnikového řízení - Herold, Radek (2015)
Práce je zaměřena na oblast ECM a její reprezentaci v referenčním modelu řízení podnikové informatiky MBI. Primárním cílem je rozšíření a aktualizace komponent ECM vedených v MBI jako objekty, úlohy neboli podnikové procesy týkající se IT řízení podniku a vazeb mezi těmito objekty a úlohy. Práce přináší detailní přehled o přínosech, rizikách a problémech spojených s implementací jednotlivých komponent ECM.