Implementace ECM řešení v úlohách podnikového řízení - Herold, Radek; Pour, Jan; Hrbáček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Práce je zaměřena na oblast ECM a její reprezentaci v referenčním modelu řízení podnikové informatiky MBI. Primárním cílem je rozšíření a aktualizace komponent ECM vedených v MBI jako objekty, úlohy neboli podnikové procesy týkající se IT řízení podniku a vazeb mezi těmito objekty a úlohy. Práce přináší detailní přehled o přínosech, rizikách a problémech spojených s implementací jednotlivých komponent ECM.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses