Optimalizace logistických procesů v konkrétní organizaci - Kubát, Michael; Říhová, Zora, 1948-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práce je zaměřena na některé možnosti optimalizace logistických procesů. V teoretické části jsou popsány důležité pojmy, které seznámí čtenáře s procesy, jejich analýzou a následnou optimalizací. Dále je zde prostor věnován metrikám, podle kterých je možné procesy hodnotit a řídit. Praktická část nabízí případovou studii. Obsahuje seznámení s organizací, zmapování jejich procesů, provedení analýzy skladových procesů, jejich následné vyhodnocení a navržení zlepšení. Navržená zlepšení byla vytvořena v duchu Lean managementu. Jako další návrh na zlepšení skladových procesů byla provedena a vyhodnocena analýza skladových zásob, jejímž výsledkem byl návrh na nové rozložení skladu, který podpoří další optimalizaci.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses