Česko-švédské ekonomické vztahy - Ambrož, Jiří (2016)
Tématem mé bakalářské práce jsou ekonomické vztahy mezi Švédskem a Českou republikou. První kapitola bude charakterizovat ekonomiky Švédska a Česka zvlášť, pro utvoření základního přehledu stavu a trendů v obou ekonomikách a pro jejich porovnání. Druhá kapitola se bude zabývat vzájemnými vztahy a jejich vývojem. Důraz bude kladen převážně na vzájemný obchod. Třetí kapitola uvádí konkrétní příklad na případu spolupráce letecké společnosti Travel Service a švédské armády.