Česko-švédské ekonomické vztahy - Ambrož, Jiří; Jiránková, Martina, 1967-; Musiyenko, Svitlana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tématem mé bakalářské práce jsou ekonomické vztahy mezi Švédskem a Českou republikou. První kapitola bude charakterizovat ekonomiky Švédska a Česka zvlášť, pro utvoření základního přehledu stavu a trendů v obou ekonomikách a pro jejich porovnání. Druhá kapitola se bude zabývat vzájemnými vztahy a jejich vývojem. Důraz bude kladen převážně na vzájemný obchod. Třetí kapitola uvádí konkrétní příklad na případu spolupráce letecké společnosti Travel Service a švédské armády.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses