Stimulace pracovníků - Hradský, Ondřej; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Účelem této práce bylo zanalyzovat současný stav v oblasti stimulace pracovníků u firmy zaobírající se poskytováním služeb společného stravování a následně navrhnout opatření na zlepšení. Je patrné, že kvůli charakteru poskytovaných služeb je pro úspěch společnosti na trhu důležité i to, jakým způsobem její zaměstnanci přistupují ke své práci. Navrhnutá opatření jsou vytvořena pro konkrétní firmu takovým způsobem, aby byla použitelná v reálném provozu zkoumané společnosti. V práci byly rovněž představeny jiné možnosti ovlivňování a působení na pracovní výkon a byla vytvořena jasná představa žádoucího pracovního chování zaměstnanců i vedení společnosti, ke kterému by se zkoumaná společnost měla co nejvíce přibližovat.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses