Firma Trading M&K, a.s. na ruském trhu - Čedíková, Lucie (2016)
Předmětem této bakalářské práce je analýza pozice firmy Trading M&K, a.s. na ruském trhu. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. V první kapitole je věnována pozornost evropskému trhu kvasnic. Druhá kapitola se zabývá představením firmy Trading M&K, a.s. Ve třetí kapitole definuji konkrétní průběh obchodu této firmy s jejími ruskými dodavateli. V poslední kapitole najdete zhodnocení významu tohoto obchodu pro tuto firmu a uvedení možností dalšího vývoje.