Firma Trading M&K, a.s. na ruském trhu - Čedíková, Lucie; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Předmětem této bakalářské práce je analýza pozice firmy Trading M&K, a.s. na ruském trhu. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. V první kapitole je věnována pozornost evropskému trhu kvasnic. Druhá kapitola se zabývá představením firmy Trading M&K, a.s. Ve třetí kapitole definuji konkrétní průběh obchodu této firmy s jejími ruskými dodavateli. V poslední kapitole najdete zhodnocení významu tohoto obchodu pro tuto firmu a uvedení možností dalšího vývoje.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses