Nově vyhlášené památky UNESCO v Evropě ve vazbě na cestovní ruch - Szabová, Leona (2016)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením situace v oblasti nově vyhlášených památek UNESCO mezi roky 2000-2010 ve Španělsku a Francii a dopad na cestovní ruch v daných lokalitách či regionech. Krom návštěvnosti, jsem se u vybraných památek zaměřila na zhodnocení webových stránek a na celkové recenze z pohledu cestovatelů.