Nově vyhlášené památky UNESCO v Evropě ve vazbě na cestovní ruch - Szabová, Leona; Heřmanová, Eva, 1959-; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením situace v oblasti nově vyhlášených památek UNESCO mezi roky 2000-2010 ve Španělsku a Francii a dopad na cestovní ruch v daných lokalitách či regionech. Krom návštěvnosti, jsem se u vybraných památek zaměřila na zhodnocení webových stránek a na celkové recenze z pohledu cestovatelů.
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses