Sjednocení procesu testování v bankovní instituci - Cestr, Jan; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Novák, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Aktuálně se v dané společnosti využívá k testování více programů, což vede nejen ke vzájemné nekonzistenci dat mezi systémy, ale taktéž k dezorientaci a menší výkonnosti zaměstnanců, kteří kontrolují kvalitu jednotlivých aplikací. V současné době je ve společnosti přibližně 220 pracovníků v oddělení informačních technologií, kteří se zabývají testováním, převážná většina z nich působí na pozici testera. Cílem této práce je tak přiblížit současný stav a proces testování ve vybrané bankovní společnosti a nalézt možnosti sjednocení procesu testování.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: kognitivní informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses