Poznávací zájezdy - analýza dopravních a ubytovacích řešení - Hubová, Michaela; Černý, Jan, 1935-2020; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976- (2016)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou dopravných a ubytovacích zariadení z náhodne vybraných poznávacích zájazdov z vybraných či už viac alebo menej významných cestovných kancelárií. V prvej časti práce sú definované jednotlivé pojmy súvisiace s danou témou, ktoré sú následne využité dvojakým spôsobom, a to analýzou a tvorbou vlastného poznávacieho zájazdu. Práca si kladie za cieľ vytvoriť takú analýzu, na základe ktorej bude možné definovať najčastejšie využívané ubytovacie zariadenia, druh dopravy a stým súvisiaci celkový poznávací zájazd. Ďalším cieľom je vytvoriť originálny zájazd po Slovenskej republike, pretože Slovensko je pre turistov veľmi atraktívne. Má bohaté zastúpenie rôznych kultúrnych, historických a prírodných pamiatok, ktoré stoja za navštívenie. Zájazd je zaujímavý prepojenosťou peších túr, plavieb po riekach a návštevami rôznych kultúrnych pamiatok.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jan Černý
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: cestovní ruch; ubytovací zařízení; doprava; rozhodování; management [obor bakal. práce]; poznávací zájazd; bakalářské práce; tourism; accommodations; transportation; decision making; bachelor's theses