Postavení firmy ProCeram na trhu - Šťastná, Markéta (2016)
Obsahem této práce je zhodnocení společnosti ProCeram. Práce se zaměřuje jak na vnitřní prostředí, tak na okolí společnosti. Charakterizuje základní faktory společnosti, analyzuje fungování, zdroje a schopnosti, silné a slabé stránky. Dále popisuje vnější vlivy, které na společnost působí. Posouzeno je také řízení lidských zdrojů společnosti. Výsledek práce je pak stanovení pozice ProCeramu na trhu a jeho konkurenceschopnosti.