Vstup české firmy na zahraniční trh ve spolupráci s agenturou CzechTrade - Tollingerová, Iveta; Čajka, Radek, 1983-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tématem diplomové práce Vstup české firmy na zahraniční trh ve spolupráci s agenturou CzechTrade je firemní expanze na zahraniční trhy a možný užitek ze spolupráce s vládní agenturou na podporu exportu CzechTrade. Hlavním cílem práce je zhodnotit podmínky pro vstup českých firem na mexickém trhu a vedlejším cílem je zhodnocení možností spolupráce českých firem usilujících o zahraniční expanzi s agenturou CzechTrade. Diplomová práce se bude zaměřovat na expanzi na jeden specifický trh (Mexiko) a bude zkoumána činnost jedné konkrétní české firmy (výrobní družstvo Kovobel), to z důvodu zúžení záběru práce a zároveň pro lepší ilustraci na konkrétním případě. Výstupem a přidanou hodnotou této diplomové práce budou poznatky a doporučení, která by českým firmám měla být nápomocná před a během procesu vstupu na mexický trh.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses