Komunikační strategie vybrané firmy - Andrlová, Kateřina (2016)
Bakalářská práce se věnuje komunikační strategii firmy Ford MotoTrade VM a jejím cílem je zhodnocení této strategie. V úvodu teoretické části se zabývám marketingem, jeho definicí a stručnou historií. Samotná podkapitola je věnována marketingovému mixu jako stěžejní problematice této práce. Na konci první kapitoly je popsána analýza SWOT. Praktická část práce se potom zaměřuje na samotnou společnost Ford MotoTrade VM, především na popsání její komunikační strategie. Jsou zde uvedeny výsledky dotazníkového šetření. Na konci podkapitoly jsou potom mnou navržená doporučení, která vycházejí z teoretických poznatků, výsledků dotazníkového šetření a analýzy SWOT