Marketing v sociálních sítích se zaměřením na Facebook a jeho využití ve společnosti Truhlářství 3J spol. s.r.o - Šrámková, Adéla; Olšanová, Květa; Hinčica, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá marketingem v sociálních sítích se zaměřením na Facebook a jeho využití ve společnosti Truhlářství 3J. Hlavními cíli bakalářské práce jsou popsat pojmy související s marketingem a sociálními sítěmi a tyto poznatky aplikovat na společnost Truhlářství 3J s cílem analyzovat vliv prezentace na Facebooku. Dalším cílem práce je zvýšit povědomí o společnosti Truhlářství 3J. V rámci práce byl společnosti Truhlářství 3J založen a následně spravován profil na Facebooku. Při spravování facebookové stránky byla využita řada funkcí, které tato sociální síť nabízí, včetně placené propagace. Fungování facebookové stránky bylo následně zanalyzováno.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses