Analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců ve vybrané organizaci - Štrejbarová, Denisa (2016)
Bakalářská práce vymezuje základní teoretické poznatky o pracovní spokojenosti, nespokojenosti a pracovní motivaci. Jejím cílem je zjistit míru celkové pracovní spokojenosti a míru spokojenosti s jejími jednotlivými faktory v konkrétní organizaci. Analýza byla provedena ve společnosti Kasalova pila, s. r. o. prostřednictvím dotazníkového šetření. Součástí této práce jsou doporučení, které by vedly ke zvýšení pracovní spokojenosti zaměstnanců vybrané společnosti.