Analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců ve vybrané organizaci - Štrejbarová, Denisa; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hajdíková, Taťána (2016)
Bakalářská práce vymezuje základní teoretické poznatky o pracovní spokojenosti, nespokojenosti a pracovní motivaci. Jejím cílem je zjistit míru celkové pracovní spokojenosti a míru spokojenosti s jejími jednotlivými faktory v konkrétní organizaci. Analýza byla provedena ve společnosti Kasalova pila, s. r. o. prostřednictvím dotazníkového šetření. Součástí této práce jsou doporučení, které by vedly ke zvýšení pracovní spokojenosti zaměstnanců vybrané společnosti.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: personální management; pracovní spokojenost; pracovní motivace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; job satisfaction; employee motivation; bachelor's theses