Postavenie Číny na svetovom trhu cukru - Vatahová, Zuzana; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cieľom tejto bakalárskej práce je analyzovať súčasné postavenie Číny na svetovom trhu cukru. V prvej kapitole analyzujem súčasný svetový trh cukru. V druhej kapitole sa zameriavam na Čínu a jej vývoj cukrovarníctva do 21. storočia. V tretej kapitole približujem trh cukru v Číne v súčasnosti, produkciu, spotrebu a vývoj cien cukru na tomto trhu. V štvrtej kapitole za venujem zahraničnému obchodu Číny s cukrom, exportu a importu cukru a jej obchodným partnerom. V poslednej kapitole sa zameriavam na prognózy a predpovede produkcie, spotreby, exportu a importu cukru v Číne do roku 2024.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses