Past středního příjmu na příkladu Jižní Koreje a Thajska - Samler, Kristián; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Sejkora, Jiří, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Hlavním cílem této diplomové práce je definování klíčových faktorů, jež zapříčiňují stále se zvětšující ekonomickou propast mezi Jižní Koreou a Thajským královstvím. Tohoto cíle je v práci dosaženo pomocí metod analýzy, popisu a komparace, které byly využity při zkoumání obou ekonomik. Rámcovým tématem práce je past středního příjmu, na jejímž základě vysvětluji rozdíl z hlediska ekonomické úrovně obou států.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses