Marketingová strategie společnosti Büroprofi - Čihák, Martin (2016)
V této bakalářské práci se zabýváme analýzou marketingové strategie společnosti Büroprofi. Práce je složena ze dvou částí a to z části teoretické a části praktické. V úvodní části jsou definovány hlavní pojmy a termíny související s marketingem této společnosti. Praktická část je následně věnována představení společnosti Büroprofi a četným analýzám. Tyto analýzy jsou zaměřeny na konkurenci a také na celkovou marketingovou strategii této společnosti. V poslední části se nachází SWOT analýza a cenové srovnání v rámci konkurence. Výstupem této práce je kritické zhodnocení marketingové strategie této společnosti a následné navržení doporučení do budoucna.