Analýza marketingové komunikace jihočeských firem v segmentu montovaných dřevostaveb - Zimčíková, Michaela (2016)
Předmětem této práce je analýza marketingové komunikace v oblasti montovaných dřevostaveb. Prostřednictvím osobních rozhovorů budou zjištěny poznatky o tom, jakým způsobem vybrané společnosti v jižních Čechách komunikují se svými spotřebiteli. V rámci konkurenční analýzy pak budou tyto poznatky porovnány a vyvozeny závěry, které nástroje marketingové komunikace jsou typické pro tento segment. Nedílnou součástí práce bude též využití syntézy s odbornou literaturou za účelem porovnání využívaných nástrojů marketingové komunikace v praxi s poznatky, které doporučuje literatura. Prezentované výsledky mohou sloužit společnostem jako vodítko pro uvědomění si svých silných nebo naopak slabých stránek při sestavování komunikačního mixu.