Analýza marketingové komunikace jihočeských firem v segmentu montovaných dřevostaveb - Zimčíková, Michaela; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Oberhel, Martin (2016)
Předmětem této práce je analýza marketingové komunikace v oblasti montovaných dřevostaveb. Prostřednictvím osobních rozhovorů budou zjištěny poznatky o tom, jakým způsobem vybrané společnosti v jižních Čechách komunikují se svými spotřebiteli. V rámci konkurenční analýzy pak budou tyto poznatky porovnány a vyvozeny závěry, které nástroje marketingové komunikace jsou typické pro tento segment. Nedílnou součástí práce bude též využití syntézy s odbornou literaturou za účelem porovnání využívaných nástrojů marketingové komunikace v praxi s poznatky, které doporučuje literatura. Prezentované výsledky mohou sloužit společnostem jako vodítko pro uvědomění si svých silných nebo naopak slabých stránek při sestavování komunikačního mixu.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Michal Novák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: stavebnictví; montované stavby; marketingová komunikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; construction industry; prefabricated buildings; communication in marketing; master's theses