Společenská odpovědnost SAP ČR - Valešová, Hana; Filipová, Alena, 1965-; Binderová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá společenskou odpovědností (Corporate Social Responsibility) a implementací jejích principů v dnešních firmách. Cílem práce bylo zhodnotit současný stav CSR aktivit společnosti SAP na českém trhu a navrhnout případná zlepšení. Za tímto účelem byla nejprve shrnuta teoretická východiska, na která navazuje praktická část věnovaná globální strategii SAP v oblasti společenské odpovědnosti a její implementaci do lokálních aktivit SAP ČR. Ta poskytuje základní informace o působení společnosti SAP na globálním trhu, její vizi a strategii v kontextu současné situace v oblasti technologií a nechybí ani krátké představení produktů a služeb SAP a způsobu jejich prodeje. Obsáhlá kapitola je věnována tomu, jak SAP vnímá trvalou udržitelnost a společenskou odpovědnost ve všech klíčových oblastech - ekonomické, environmentální a sociální. Závěrečné zhodnocení CSR aktivit společnosti SAP ČR pomocí SWOT analýzy bylo podkladem pro návrhy ke zlepšení.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses