Stravovací služby při společenských akcích - catering - Beránek, Karel (2016)
V teoretické části je bakalářská práce zaměřena na objasnění důležitých pojmů týkajících se oblasti poskytování služeb ve stravování. Důraz je kladen zejména na oblast společného stravování. Jsou zde vysvětleny teoretická východiska pro jednotlivé druhy společenských akcí a charakterizována osoba event managera. Druhá, praktická část práce se věnuje provozní analýze konkrétní cateringové společnosti. Zde je popsána nejen organizační struktura, ale také materiální a personální zajištění. Dále je provedena analýza realizovaných akcí za sledované období. V závěru práce je navrhnuto několik opatření pro budoucí směřování cateringové společnosti