Stravovací služby při společenských akcích - catering - Beránek, Karel; Mlejnková, Lena; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
V teoretické části je bakalářská práce zaměřena na objasnění důležitých pojmů týkajících se oblasti poskytování služeb ve stravování. Důraz je kladen zejména na oblast společného stravování. Jsou zde vysvětleny teoretická východiska pro jednotlivé druhy společenských akcí a charakterizována osoba event managera. Druhá, praktická část práce se věnuje provozní analýze konkrétní cateringové společnosti. Zde je popsána nejen organizační struktura, ale také materiální a personální zajištění. Dále je provedena analýza realizovaných akcí za sledované období. V závěru práce je navrhnuto několik opatření pro budoucí směřování cateringové společnosti
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses