Analýza a návrh redesignu webu vybrané společnosti - Urbanová, Kateřina (2016)
Cílem této diplomové práce je provést analýzu stávající webové prezentace vybrané spo-lečnosti s využitím uživatelského testování použitelnosti, zkoumání dat z Google Analy-tics, SEO hodnocení a analýzou chování uživatelů dle heatmap. První teoretická část se zabývá vymezením postavení webových stránek v marketingu, teoretickou charakteristikou jednotlivých webdesignů a jejich srovnání, shrnutí zvyklostí návrh internetových stránek a metod webové analýzy a hodnocení chování uživatelů. Praktická část využívá získaných znalostí z teoretické části a aplikuje je formou analýzy na aktuální webové stránky vybrané společnosti. Vedlejším cílem je specifikovat doporučení pro vytvoření designu nových stránek na základě získaných výsledků hodnocení a best practices návrh webu, které jsou uvedeny v teoretické části.