Nasazení mobilních zařízení v podniku - Šimůnek, David (2016)
Tato práce poskytuje společnostem metodický návod umožňující zavádění mobilních zařízení v podniku. A to takovým způsobem, aby byly zohledněny potřebné oblasti jako technologie, dodavatelé, platforma či otázka správy a bezpečnosti. To vše při snaze minimalizace nákladů a důrazu na podporu podnikových cílů s využitím teoretických přístupů v kombinaci se zkušenostmi podniků, které si procesem zavádění těchto technologií prošly.