Nasazení mobilních zařízení v podniku - Šimůnek, David; Kubálková, Markéta, 1970-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce poskytuje společnostem metodický návod umožňující zavádění mobilních zařízení v podniku. A to takovým způsobem, aby byly zohledněny potřebné oblasti jako technologie, dodavatelé, platforma či otázka správy a bezpečnosti. To vše při snaze minimalizace nákladů a důrazu na podporu podnikových cílů s využitím teoretických přístupů v kombinaci se zkušenostmi podniků, které si procesem zavádění těchto technologií prošly.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses