Obchodní vztahy ČR s Tureckem - Kokořová, Markéta; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Müller, David, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem práce je zanalyzovat vzájemné obchodní vztahy České republiky a Turecka, zhodnotit příležitosti, které turecké trh poskytuje českým exportérům a odpovědět na otázku, zda je současné Turecko perspektivní oblast pro vývoz z České republiky. Práce se zabývá základními makroekonomickými charakteristikami Turecka, popisuje a porovnává odlišnosti, na které český vývozce může narazit při sjednávání obchodních kontraktů v Turecku a analyzuje současné vzájemné obchodní vztahy České republiky a Turecka a jejich vývoj v posledních letech.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses