Integrace Selenia do Integrovaného testovacího nástroje - Michalička, Tomáš; Buchalcevová, Alena, 1958-; Ženíšek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a implementací jedné z částí Integrovaného testovacího nástroje, což je projekt vyvíjený studenty Vysoké školy ekonomické. Jde o projekt, kde se integrují jednotlivé nástroje pro podporu testování software. Cílem této diplomové práce je vytvořit další část Integrovaného testovacího nástroje, která bude sloužit ke správě a spouštění automatizovaných testů vytvořených v Seleniu, což je nástroj pro automatizaci testování front-endu. Diplomová práce tak navazuje na práce Bc. Jana Ženíška, který se ve svojí práci věnoval analýze a návrhu celého Integrovaného testovacího nástroje. Ve své práci zároveň vybral Selenium jako nástroj pro podporu automatizovaného testování. Práce dále navazuje na diplomovou práci Bc. Heleny Munzarové, které pro projekt Integrovaného testovacího nástroje vytvořila REST mediátor, přes který bude nová část komponenty komunikovat.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses