Právní aspekty azylové politiky ve Francii - Sharavina, Anna (2016)
Předmětem bakalářské práce Právní aspekty azylové politiky ve Francii je vymezení právní úpravy zkoumané problematiky, zhodnocení aktuálních problémů realizace azylové politiky ve Francii, analýza judikatury francouzských soudů a Soudního dvora Evropské Unie v dané oblasti.