Právní aspekty azylové politiky ve Francii - Sharavina, Anna; Grmelová, Nicole, 1975-; Valenta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Předmětem bakalářské práce Právní aspekty azylové politiky ve Francii je vymezení právní úpravy zkoumané problematiky, zhodnocení aktuálních problémů realizace azylové politiky ve Francii, analýza judikatury francouzských soudů a Soudního dvora Evropské Unie v dané oblasti.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses